Reefer Cargo

Van temperatuur tot luchtvochtigheid, alles perfect geconditioneerd voor jouw goederen. Ideaal voor bijvoorbeeld vlees en vis, maar ook medicijnen, chocola en nog veel meer.

De go-to speler op het gebied van Reefer Cargo.

Wil je groente, fruit, zuivel, vlees of vis vervoeren, dan moet dat natuurlijk gekoeld gebeuren om de producten goed te houden. We maken daarvoor gebruik van reefer containers (refrigerated containers). Hierin is niet alleen de temperatuur tot -30 °C te koelen, maar ook bijvoorbeeld de luchtvochtigheid is volledig te controleren.

Non-food producten zoals medicatie of bloemen zijn goed te vervoeren op een stabiele temperatuur boven nul. Ook sommige food-producten zoals kaas en chocola worden op een plus-temperatuur vervoerd.

Naast de reefer containers die over zee worden gebruikt, maken we ook gebruik van gekoelde trailers voor wegtransport. Het combineren van zee- en wegtransport is uiteraard ook mogelijk. Hiermee kunnen we zorgeloos jouw goederen van deur tot deur transporteren.

Our values

Wij zien elke aanvraag als een uitdaging.

Binnen een uur bevestigen we je aanvraag. We nemen alles met je door, en kiezen voor jou de beste en meest efficiënte oplossing.

Deskundigheid en ervaring

Exofex bewijst inmiddels al meer dan 9 jaar de expert te zijn op gebied van Reefer Cargo en zeevracht.

Technologische ondersteuning

We berekenen de meest efficiënte oplossing voor je. Jij volgt je lading op ons Track&Trace-platform.

Geen zorgen

Van A tot Z, alles tot in de puntjes verzorgd, zodat jij je ambities kunt waarmaken.

Vertrouw jij ons jouw logistieke uitdaging toe?

Wij snappen als geen ander dat het vervoer van jouw goederen
goed geregeld moet worden. Je kunt ons altijd bellen en we staan voor je klaar,
wat er ook gebeurt!