Multimodaal

Totaaloplossing voor transport van deur tot deur.

Efficiënt transport van deur tot deur

Bij multimodaal goederenvervoer wordt gebruik gemaakt van meerdere vervoersmiddelen binnen de transportketen. Dit kan nodig zijn voor deur tot deur transport, of kan de meest (kosten)efficiënte oplossing zijn voor vervoer van terminal tot terminal. Multimodaal transport is een cruciale pijler in ons streven naar optimale logistieke oplossingen voor onze klanten.

Wat is multimodaal transport voor ons?

Het is de kunst van het kiezen van de meest efficiënte route door gebruik te maken van vrachtvervoer over de weg en/of waterwegen. Onze aanpak richt zich op het optimaliseren van transportroutes, waarbij we de voordelen van verschillende transportmodi combineren om de snelheid en kostenefficiëntie te maximaliseren.

Bij het selecteren van de optimale route kijken we naar meerdere factoren, waaronder afstand, beschikbaarheid van infrastructuur, vrachtvolume en natuurlijk duurzaamheid. We erkennen de impact van transport op het milieu en streven naar CO2-reductie door slim gebruik te maken van binnenlandse transportopties. Het binnenlandse transport per vrachtschip verminderd niet alleen de uitstoot, maar biedt ook een naadloze aansluiting op ons internationale netwerk. Is duurzaamheid een speerpunt in je organisatie? Bij ons ontvang je een gedetailleerd klantspecifiek CO2-rapport.

Onze samenwerking met derden en onze vertrouwdheid met binnenlandse terminals in Nederland en Duitsland stellen ons in staat om een geïntegreerde aanpak te bieden. We optimaliseren niet alleen de internationale trajecten, maar zorgen ook voor een vlotte overgang naar binnenlands transport, waarbij we gebruikmaken van de best beschikbare infrastructuur en terminals.

Kortom, bij ons draait multimodaal transport niet alleen om het vinden van de snelste route, maar ook om het maken van de meest doordachte keuzes die zowel efficiëntie als duurzaamheid omvatten.

Our values

Wij zien elke aanvraag als een uitdaging.

Binnen een uur bevestigen we je aanvraag. We nemen alles met je door, en kiezen voor jou de beste en meest efficiënte oplossing.

Deskundigheid en ervaring

Exofex bewijst inmiddels al meer dan 9 jaar de expert te zijn op gebied van Reefer Cargo en zeevracht.

Technologische ondersteuning

We berekenen de meest efficiënte oplossing voor je. Jij volgt je lading op ons Track&Trace-platform.

Geen zorgen

Van A tot Z, alles tot in de puntjes verzorgd, zodat jij je ambities kunt waarmaken.

Vertrouw jij ons jouw logistieke uitdaging toe?

Wij snappen als geen ander dat het vervoer van jouw goederen
goed geregeld moet worden. Je kunt ons altijd bellen en we staan voor je klaar,
wat er ook gebeurt!