Douaneafwikkeling

Alle benodigde import- en exportdocumentatie gewoon door ons geregeld.

Efficiëntie in export en import douaneafhandeling

Of het nu gaat om export of import, een soepele doorvoer door de douane is essentieel voor het succes van uw internationale zendingen.

Exportdocumentatie

Onze toegewijde team zorgt ervoor dat jouw exportdocumentatie voldoet aan alle vereisten en normen. Van het opstellen van nauwkeurige exportdocumenten tot het beheren van complexe douanevoorschriften, wij nemen het hele proces uit handen. Dit stelt jou in staat om te focussen op je bedrijfsambities, terwijl wij jouw exportzendingen vlot en naadloos door de douane loodsen.

Importdocumentatie

Bij Exofex geloven we in samenwerking. Hoewel we gespecialiseerd zijn in exportdocumentatie, hebben we sterke partnerschappen opgebouwd met experts in importdocumenten. Door deze synergie kunnen we een uitgebreid netwerk van partners benutten om jouw importzendingen net zo probleemloos door de douane te laten verlopen als onze exportzendingen.

Alle douaneafhandeling gewoon geregeld

Onze klantgerichte aanpak betekent dat we jouw specifieke behoeften begrijpen en op maat gemaakte oplossingen bieden voor je douane-uitdagingen. Of het nu gaat om vereiste documentatie, regelgevingskwesties of speciale vereisten voor het transport, wij streven ernaar om jouw logistieke proces te stroomlijnen en te optimaliseren.

Bij Exofex streven we ernaar om je partner te zijn in internationale handel, waarbij we de complexiteit van douaneafhandeling voor je vereenvoudigen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw logistieke processen kunnen versterken en je zendingen vlot door de douane kunnen loodsen.

Our values

Wij zien elke aanvraag als een uitdaging.

Binnen een uur bevestigen we je aanvraag. We nemen alles met je door, en kiezen voor jou de beste en meest efficiënte oplossing.

Deskundigheid en ervaring

Exofex bewijst inmiddels al meer dan 9 jaar de expert te zijn op gebied van Reefer Cargo en zeevracht.

Technologische ondersteuning

We berekenen de meest efficiënte oplossing voor je. Jij volgt je lading op ons Track&Trace-platform.

Geen zorgen

Van A tot Z, alles tot in de puntjes verzorgd, zodat jij je ambities kunt waarmaken.

Vertrouw jij ons jouw logistieke uitdaging toe?

Wij snappen als geen ander dat het vervoer van jouw goederen
goed geregeld moet worden. Je kunt ons altijd bellen en we staan voor je klaar,
wat er ook gebeurt!