Zeevracht

Ervaar de kracht van zeevracht.
Snelle en betrouwbare import en export over de hele wereld.

Wereldwijde connectiviteit en naadloze oplossingen

Op zoek naar een expediteur die jouw zeevracht logisitiek tot in de puntjes verzorgd? Dan ben je bij Exofex aan het juiste adres. Of het nu gaat om import of export, van terminal tot terminal of zelfs van deur tot deur, wij zorgen voor de beste oplossing.

Waarom Zeevracht?

Zeevracht is de ruggengraat van wereldwijde handel en bij Exofex begrijpen we de immense waarde ervan. Het biedt een kosteneffectieve, betrouwbare en schaalbare oplossing voor het vervoer van grote volumes en diverse ladingen over lange afstanden. Met ons diepgaande inzicht in internationale regelgeving, routes en tarieven, bieden we op maat gemaakte zeevrachtoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Zeevracht bij Exofex

Onze missie is om jouw zeevrachtzendingen vlekkeloos te laten verlopen. Ons ervaren team beheert elke stap van het proces, van voorbereiding en boeking tot tracking en aflevering. Wij zijn onder andere bedreven in:

  • Volledige Containerlading (FCL): Voor klanten die volledige containers verzenden, bieden wij end-to-end oplossingen om ervoor te zorgen dat je lading veilig en op tijd aankomt.
  • Less than Container Load (LCL): Voor zendingen die niet een hele container vereisen, bieden we LCL-opties aan, waardoor je kosten kunt besparen door de ruimte te delen met andere ladingen.
  • Deur-tot-Deur Service: Wij regelen niet alleen het vervoer over zee, maar kunnen ook de logistiek van deur tot deur verzorgen, inclusief afhaling, inklaring, en aflevering.
  • Douaneafhandeling: Ons deskundige team zorgt voor alle douaneformaliteiten om een probleemloze doorgang van jouw vracht te garanderen, zowel bij vertrek als bij aankomst.
Our values

Wij zien elke aanvraag als een uitdaging.

Binnen een uur bevestigen we je aanvraag. We nemen alles met je door, en kiezen voor jou de beste en meest efficiënte oplossing.

Deskundigheid en ervaring

Exofex bewijst inmiddels al meer dan 9 jaar de expert te zijn op gebied van Reefer Cargo en zeevracht.

Technologische ondersteuning

We berekenen de meest efficiënte oplossing voor je. Jij volgt je lading op ons Track&Trace-platform.

Geen zorgen

Van A tot Z, alles tot in de puntjes verzorgd, zodat jij je ambities kunt waarmaken.

Vertrouw jij ons jouw logistieke uitdaging toe?

Wij snappen als geen ander dat het vervoer van jouw goederen
goed geregeld moet worden. Je kunt ons altijd bellen en we staan voor je klaar,
wat er ook gebeurt!